Våra fasta kursämnen är FileMaker Pro, Authorware, Lasso, MySQL och Applescript. Vi finner det lika givande att utbilda totala nybörjare och ge dem deras första möte med programmet eller tekniken, som de som kommit lite längre och söker komplettera de tekniska kunskaper de redan har.
Som nämnts i andra artiklar så kan du som kund beställa ett kursupplägg anpassat helt till dig själv eller din personal, utifrån var och ens förkunskaper och målet med utbildningen sätter vi samman ett utbildningspaket som ger er det lyft ni söker.

Mixa fritt bland nedanstående ämnen, eller lägg till ett eller flera som saknas:

* Applescript - har du en Mac har du Applescript och du kan lära din dator att utföra arbetsuppgifter åt dig.

* Authorware - lär dig att utveckla e-learning som innehåller en mängd olika media och att publicera dessa varsomhelt - CD/DVD, nätverket eller på internet.

Vår kurswebbplats är inte uppdaterad sedan en tid tillbaka:
http://kurser.intelligentmammals.se/aw/

* FileMaker Pro - lär dig bygga små och stora lösningar för att organisera och hantera de data som din affärsprocess kräver. Lär dig även att webbpublicera eller sammankoppla din databas med andra databaser.

Vår evigt ofärdiga kurswebbplats om FileMaker Pro finns här:
http://kurser.intelligentmammals.se/fm/

* Lasso - lär dig att webbpublicera en databas utan att behöva vara programmeringsexpert.

Vår evigt ofärdiga kurswebbplats om FileMaker Pro finns här:
http://lasso.intelligentmammals.se/

* MySQL - lär dig skapa, uppdatera och optimera en högpresterande databas som innehåller de data du behöver lagra eller analysera.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill lära dig eller ha hjälp med, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.