Joomla admin menyGenom att installera och konfigurera en CMS-programvara baserad på öppen källkod (Opensource) så sätter vi snabbt och enkelt upp en webbplats för dig och ditt företag.

Du arbetar med vår guide (se nedan) som hjälper dig att plocka fram information, bilder och texter som du lämnar till oss. Sedan gör vi resten och snart har du en nyckelfärdig webbplats som du själv kan uppdatera i ett enkelt webbgränssnitt.

Färdiga lösningar finns det många av - det stora flertalet är även gratis. Det som är bra med det är att det kan finnas en lösning som passar ditt företag och din verksamhet där ute. Det som är dåligt är att det inte är lätt att hitta den och att utföra anpassningar av den till de lösningar du redan har.

Det är där våra kompetenta utvecklare kommer in. Vi är väl förtrogna med de bästa lösningarna och har oftast redan anpassat dem för någon annan kund. Bland lösningarna vi arbetat med tidigare finns Content Management Systems (CMS)/Bloggar, Webbforum, E-handelslösningar, Webbaserad distansutbildning, och Bildgallerier.