En artikel om skrivande, tex memes, skämt, manus för film och video, bloggar, artiklar.

En artikel om innehållsproduktion. 

Nasa DeliveryVi tror på att en person som är kunnig inom ett enda område har svårare att lära sig nytt inte bara inom det området, utan även inom andra områden. För kunskaper om flera områden berikar varandra och gör det lättare och lättare att lära sig mera och det ökar också skaparförmågan. Så våra pedagogiska konsulter är en samling kreativa människor med stora kunskaper inom många separata områden. Därför kan vi hjälpa till med det allra mesta utan problem, även lite ovanligare saker. 

Bilder förklarar, illustrerar, demonstrerar, säljer, övertygar och berör mera än text. Därför ser vi fotografier som nödvändiga i de flesta verksamheter och kameran ett viktigt verktyg. 

Affisch Teater Magica PrinsessanInom de flesta kreativa verksamheter finns enkla regler att följa, så även inom layout. Våra kreativa konsulter med bakgrund inom den grafiska branschen har arbetat med de flesta typer av layout som tex annonser, broshyrer, affischer, visitkort, inbjudningar, dagspress, veckopress, kataloger, böcker, konst och specialtryck. Alla ställer de olika krav, har olika formspråk och olika produktionsmetoder.

Inte många utvecklare förstår vad det är som utgör en användarvänlig programvara men det har aldrig varit ett mysterium för våra pedagogiska konsulter. Det gör det lätt för oss att delta i designfasen eller omdesignfasen i ett mjukvaru-, webb- eller multimediaprojekt.

Man som grubblarAtt få några goda råd och en lista på framkomliga vägar innan man startar ett IT-projekt för att tex byta affärssystem, bygga en webbshopp, sätta upp en CMS-baserad webbplats eller liknande, kan vara värt massor med pengar. Fallgroparna är vid det här laget ganska välkända i branschen och för våra konsulter brukar det gå fort och lätt att presentera en plan som kommer att fungera för ert projekt. 


Ola serverackVi har sedan 2001 driftat internetservrar för webb, email, dns och andra vanliga tjänster på internet både på Mac och PC. Så söker du ett företag du kan överlämna driften av er server till så står våra duktiga IT-konsulter till er tjänst.

Mycket har hänt sedan 1997 då vår första webbplats hade premiär men de två principer vi bygger siter efter har dock inte ändrats.

1. Innehållet är viktigare än utseendet.

2. Besökaren, inte IT-avdelningen, är den som skall hitta på webbplatsen.

Webbsida-Branschgrupperna

Webbutveckling och webbpublicering har vi mer än 10 års erfarenhet av vilket borgar för kvalitet och mångfald inom de lösningar vi kan erbjuda. Har er webbplats tio-tals, hundratals eller tusentals artiklar så kan olika lösningar komma ifråga och dessa kategoriserar vi i tre områden: statisk, halvdynamisk och dynamisk webbpublicering.