Det är väldigt sällan våra duktiga konsulter går bet på att lösa ett problem och skulle vi mot förmodan göra det, så debiterar vid dig förstås inget. En sådan garanti är en stor trygghet för dig som kund och det gör det lätt, säkert och enkelt att prova på de pedagogiska IT-konsulterna.

Vi kan lämna support på alla vanliga program som finns på marknaden och några ovanliga också. Våra pedagogiska IT-konsulter kan visa dig det mesta, från hur man stänger av det där charmerande, nyttiga och hjälpsamma gemet i Microsoft Word till hur du sammanställer viktiga data och producerar en rapport i form av en PDF-fil och mailar den, automatiskt varje dag.

Att söka fel är omständligt och tidsödande. Genom att kontakta våra erfarna konsulter så får du tillgång till erfarenheter som tagit tusentals timmar av studier att tillgodogöra sig.

Goda råd är inte dyra! Behöver du rådgivning i IT-frågor, lite goda ideer för att lösa ett visst problem eller någon som kan peka ut några nya möjligheter, så är det oss du skall kontakta.

Våra supportavtal är oerhört enkelt konstruerade. Du meddelar oss dina faktureringsuppgifter och får ett kundnummer tillbaka och våra kontaktuppgifter och metoder för support. Sedan använder du det när du kontaktar oss. Vid jämna hela timmar kommer en faktura, enkelt och bra.

Du kan få hjälp av oss på alla möjliga sätt som internet och moderna kommunikationsformer erbjuder. På platsen support, chat, telefonsupport, fjärrstyrning av dator, produktion av instruktionsfilm med mera.