Våra kursupplägg skapar vi i samarbete med dig och utgår från vad du redan vet och vad du vill uppnå. Våra tio år som utbildare och utvecklare ger oss omfattande kunskaper och erfarenheter och en aldrig sinande källa av lösningar på alla tänkbara problem.

När du känner ett behov av att lära dig något skall du väl inte boka in dig på en kurs som går av stapeln om en månad? Ring oss i stället, vi sätter ihop en kurs anpassad till dig och bokar in dig för ett möte på direkten med någon av våra pedagogiska IT-experter!


Våra fasta kursämnen är FileMaker Pro, Authorware, Lasso, MySQL och Applescript. Vi finner det lika givande att utbilda totala nybörjare och ge dem deras första möte med programmet eller tekniken, som de som kommit lite längre och söker komplettera de tekniska kunskaper de redan har.

Har du gått en av våra kurser har du fri support i hela sex månader och på hela kursens innehåll! Så därmed kan du slappna av under kursen och får därmed lättare att lära dig.

Vi började med multimedia 1995 och webbutveckling 1996, det är mer än än 10 års erfarenhet som utbildare inom IT-området. Men redan så tidigt som 1984 hade vi våra första kurser - inom området pedagogik förstås.