Allas svar på den frågan är nästan nästan alltid ett rungande Ja! Smarta lösningar är nämligen vårt varumärke och hitills är det endast budgetkrav som har stått i vägen för att vi skall kunna realisera en önskad lösning. Så ingenting är omöjligt för vårt team av erfarna, drivna och duktiga utvecklare.

Vad kostar ett onödigt moment som tar 30 sekunder extra att utföra? Mycket mer än man tror. Här är ett räkneexempel:

30 sekunder x 10 ggr per dag x 10 personer x 200 arbetsdagar per år = 600.000 sekunder, eller 167 arbetstimmar på ett år.

Om vi värderar kostnaden för en arbetstimme till tex 200:-/ timme så kostar dessa 30 sekunder 33.333:-. Per år. Men det är värre än så...


Kämpar du fortfarande på med lösningar byggda i FileMaker 3-7? Eller har du en gammal webblösning byggd i Lasso 3-7 som du vill få lite snabbare och bättre? Eller tvingas du arbeta med en konkurrerande produkt från en mjukvarugigant som verkar vara speciellt designad för att hindra dig utföra ditt arbete, men som medföljde gratis med ett mjukvarupaket? Nu är det billigare än någonsin förut att se över och konvertera gamla lösningar. Vi vet hur!

Även om ni idag har ett fungerande FileMaker-system eller Lasso-baserad webbplats, så finns det säkert mycket vårt team av erfarna pedagoger och pålästa utvecklare kan tillföra till det. Dels i form av smarta finesser och tidsbesparande funktioner och dels i form av att realisera de nya funktioner som finns i senaste versionerna av dessa programvaror. Vi vet hur man gör!

Att flytta data från en databas till en annan brukar därför inte vara så svårt. Att göra det på en regelbunden basis (tex från webbshop till affärssystem) kan också spara in tusentals kronor och hundratals arbetstimmar, genom att eliminiera dubbelregistrering. En sådan koppling är troligen billigare, enklare och säkrare att bygga än du tror. Vi vet hur!

Marknadsledande, prisbelönade, lättanvända, snabba, smidiga, flexibla verktyg gillar vi, och det är de vi valt att arbeta med,  Vi talar om våra verktyg: FileMaker Pro, Lasso, MySQL och Applescript bland annat.


Att börja med en förstudie inför en större upphandling kan vara en god ide. Som kund får du en kvalificerad analys av affärs- processen och en detaljerad kravspecifikation. Men det är inte alltid som denna etablerade process ger bäst resultat. Vi har ett alternativ!