Vi kan lämna support på alla vanliga program som finns på marknaden och några ovanliga också. Våra pedagogiska IT-konsulter kan visa dig det mesta, från hur man stänger av det där charmerande, nyttiga och hjälpsamma gemet i Microsoft Word till hur du sammanställer viktiga data och producerar en rapport i form av en PDF-fil och mailar den, automatiskt varje dag.

När du kör fast är det värdefullt att ha någon att fråga, vi står till tjänst medelst alla de metoder vi beskriver i artikeln "Intresserad av supportavtal"

Våra pedagogiska konsulter kan de flesta vanliga program utan och innan och för alla andra så läser vi gärna på tills vi kan hjälpa dig, det är vi duktiga på.

Det flesta programmen från Adobe, Apple, Macromedia, Microsoft, FileMaker och förstås hårdvara från Agfa, Canon, Epson, HP mfl hör till vårt standardsortiment. Vi arbetar dagligen också med webbapplikationer, opensource-programvara, shareware och freeware och känner till eller kan ta reda på allt om dessa också.

Läs mera om metoder att få support i artikeln "Våra metoder för att ge support".

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med din fråga idag, så återkommer vi med en lösning så fort vi bara kan.