Goda råd är inte dyra! Behöver du rådgivning i IT-frågor, lite goda ideer för att lösa ett visst problem eller någon som kan peka ut några nya möjligheter, så är det oss du skall kontakta.

Med vår långa erfarenhet av alla möjliga typer av organisationer, branscher och lösningar, så är vi i en position att kunna erbjuda goda råd inom alla möjliga IT-relaterade frågor.

Vi vet metoder att effektivisera och automatisera rutiner och eliminera dubbelarbete, vi vet metoder att webbpublicera data och bedriva ehandel, vi känner till det flesta lösningar som finns på marknaden och kan rekommendera olika lösningar som tom kan vara gratis.

Förutom det vet vi hur man får olika system att kommunicera med varann och framförallt, vilka element som utgör en användarvänlig programvara som era användare kommer att vara så effektiva med som möjligt.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med en beskrivning av vad ni önskar rådgivning omkring så återkommer vi snabbast möjligt med ett förslag på datum för en första träff.