Joomla admin menyGenom att installera och konfigurera en CMS-programvara baserad på öppen källkod (Opensource) så sätter vi snabbt och enkelt upp en webbplats för dig och ditt företag.

Du arbetar med vår guide (se nedan) som hjälper dig att plocka fram information, bilder och texter som du lämnar till oss. Sedan gör vi resten och snart har du en nyckelfärdig webbplats som du själv kan uppdatera i ett enkelt webbgränssnitt. Du kan lägga till nyheter, ändra kontaktuppgifter för din personal, lägga till och ta bort produkter, ändra priser, lägga till avdelningar och artiklar, helt på egen hand i webbgränssnittet.Välj ditt CMS
Antingen väljer du ett CMS du gillar från denna lista, eller så kan vi välja ett åt dig, utifrån dina önskemål om din webbplats på kort och lång sikt. Länkarna leder till en plats där du kan testa dem.

Det finns även CMS i listan nedan som har mera funktioner och därmed kräver lite mera inlärning, samtidigt som de har större möjligheter.

CMS Made Simple, Drupal, Joomla, Mambo, PHP Fusion, Website Baker, Wordpress

Om det CMS du vill använda saknas i listan, kontakta oss och berätta om det. Kanske vi väljer att inkludera det med?

Ladda ner vår guide här som Word-fil eller PDF-fil och använd den för att fylla i data.

I denna produkt ingår:
* En guide att följa för att planera och sammanställa informationen till din webbplats.

* Ett års webbhotell hos Loopia - i det ingår en massa massa saker, se mera här: http://www.loopia.se/ (Klicka på företagspaketet). Svenskt domännamn kostar endast 150:- till per år, du kan se alla priser på denna adress: http://www.loopia.se/webbhotell/domanpriser/ (Domännamn ingår inte i detta paket).

* Flytt eller registering av domän (registeringskostnad tillkommer).

* Installation av CMS på vår, egen eller webbhotells webbserver (här gäller speciella villkor, det är inte alltid det är möjligt med de två senare alternativen).

* Konfigurering av CMS, tex användare, avdelningar, utseende, egen logtyp och andra inställningar.

* Att vi fyller CMS'et (webbplatsen) med de texter och bilder som du lämnar till oss, omkring 20-40 artiklar bör vi hinna med på den avsatta tiden.

* Support: telefonsupport 1 timme och/eller 25 email-supportärenden.

Kontakta oss idag för mera information, priser, övriga villkor och hostingförslag. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.