Vi började med multimedia 1995 och webbutveckling 1996, det är mer än än 10 års erfarenhet som utbildare inom IT-området. Men redan så tidigt som 1984 hade vi våra första kurser - inom området pedagogik förstås.

Redan från början inspirerades vi av hur vissa metoder att undervisa var så mycket bättre än andra och att det gick att se så tydligt på varje enskild deltagare vilken metod som fungerade bäst. Att kunna göra dessa iakttagelser och behärska dessa metoder har varit en central del i alla våra interna utbildningar av våra pedagoger, för att kunna matcha metod med deltagare för att maximera förståelsen. Det är något våra deltagare uppenbarligen uppskattar, här är ett par omdömen:

"Professionell ut i fingerspetsarna"

"Otroligt väl förberedd, kunnig. Kanonutbildning"

"Otroligt pedagogisk"

Under våra 10 år som utbildare inom IT-området har vi uppnått både bredd och djup på våra tekniska kunskaper som ett ytterst fåtal på marknaden besitter. Vi har hjälpt våra kunder att nå nya insikter inom kontorsprogram, bildredigering, foto-retuchering, CD-produktion, videoinspelning, videoredigering, skrivande för webben, fackengelska, operativsystem, internet, sökmotoroptimering, webbgrafik, användarvänlig mjukvaru-design, serverdrift, nätverksteknik, säkerhet, layout, internetprogrammering, layoutprogram, manusskrivande för multimedia, illustrationsprogram, ljudinspelning, ljudredigering, multimediaproduktion, e-learning, webbdesign, webbutveckling, programmering, databasdesign, databasprogram, databasspråk, affärssystem, mjukvarudesign, med mera.

Vi har under denna tid haft förtroendet att få arbeta med några av Sveriges största företag som har hyrt in oss under olika former, läs gärna mer om detta under "Tidigare projekt inom utbildningsområdet". En kort lista är: Göteborgs Universitet, Försäkringskassan, Postgirot Bank (numera Nordea), Semcon, Studentlitteratur Software mfl.

Vänd dig till förtroende till oss då du söker pedagogiska IT-experter. Vårt team av konsulter är redo och villiga att hjälpa till.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill lära dig eller ha hjälp med, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.