Det är väldigt sällan våra duktiga konsulter går bet på att lösa ett problem och skulle vi mot förmodan göra det, så debiterar vid dig förstås inget. En sådan garanti är en stor trygghet för dig som kund och det gör det lätt, säkert och enkelt att prova på de pedagogiska IT-konsulterna.

Under våra 10 år som utbildare inom IT-området har vi uppnått både bredd och djup på våra tekniska kunskaper som ett ytterst fåtal på marknaden besitter. Vi har hjälpt våra kunder att nå nya insikter inom kontorsprogram, bildredigering, foto-retuchering, CD-produktion, videoinspelning, videoredigering, skrivande för webben, fackengelska, operativsystem, internet, sökmotoroptimering, webbgrafik, användarvänlig mjukvaru-design, serverdrift, nätverksteknik, säkerhet, layout, internetprogrammering, layoutprogram, manusskrivande för multimedia, illustrationsprogram, ljudinspelning, ljudredigering, multimediaproduktion, e-learning, webbdesign, webbutveckling, programmering, databasdesign, databasprogram, databasspråk, affärssystem, mjukvarudesign, med mera.

Så oavsett vad problemet är, slå oss en signal eller skicka ett epostmeddelande, vi hjälper gärna till!

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för ett första projekt!