Vad kostar ett onödigt moment som tar 30 sekunder extra att utföra? Mycket mer än man tror. Här är ett räkneexempel:

30 sekunder x 10 ggr per dag x 10 personer x 200 arbetsdagar per år = 600.000 sekunder, eller 167 arbetstimmar på ett år.

Om vi värderar kostnaden för en arbetstimme till tex 200:-/ timme så kostar dessa 30 sekunder 33.333:-. Per år. Men det är värre än så...


Om de anställda får 167 arbetstimmar över och kan omvandla dessa till debiterbar tid istället. á 650:- per timme, så blir alternativkostnaden för dessa 30 sekunder istället 108.333:-. Per år.  

Vad kan du göra åt det då? Du kan hyra in oss och ge oss i uppdrag att se över affärsprocessen och eliminera sådana här tidstjuvar.

Ett exempel
på hur vi bygger våra lösningar: Ett klick på nedanstående knapp betyder att du mailar, faxar eller skriver 250 olika dokument av olika typer, som tex kallelser, bekräftelser, fakturor, deltagarlistor, förstudiematerial, kursintyg, lokalbokningar och hotellbokningar. Dvs, resultatet av dagens arbete i systemet. Mottagarna av dessa utskrifter, fax och email är kursdeltagare, lärare, hotellpersonal, bussföretag, kursgårdar och företags ekonomiavdelningar. Denna funktionalitet finns bland annat i vårt system för utbildningsadministration och är en av de mest tidsbesparande funktioner vi någonsin byggt.Vårt varumärke är smarta lösningar och i det begreppet lägger vi in att våra lösningar är enklare att använda och inte kräver onödiga tidskrävande handgrepp. Därför bygger vi lösningar där man med ett minimum av manuella hangrepp kan utföra alla de arbetsmoment som vår noggranna analys har visat att man behöver göra. Det är det som är vårt löfte till våra kunder.

Vi uppnår det löftet genom att antingen anpassa system ni redan har, eller anpassa färdiga system man kan köpa billigt, eller utveckla små och stora verktyg och lösningar för att strömlinjeforma affärsprocessen.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill göra, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.