Allas svar på den frågan är nästan nästan alltid ett rungande Ja! Smarta lösningar är nämligen vårt varumärke och hitills är det endast budgetkrav som har stått i vägen för att vi skall kunna realisera en önskad lösning. Så ingenting är omöjligt för vårt team av erfarna, drivna och duktiga utvecklare.

Med vår väl dokumenterade arbetsmetod är det snabbt, billigt och enkelt att hyra in utvecklare för små och stora projekt. Även en liten insats från en utvecklare kan man spara tusentals kronor för företaget och generera en trevligare och effektivare arbetsmiljö för personalen. (Läs mera om detta i artikeln "Enkelt är bättre").

Vår annorlunda debiteringsmodell öppnar upp för att även små företag skall kunna få ett affärsysystem lika anpassa till deras verksamhet som stora företag som satsar på system i halvmiljonklassen eller mera. (Läs mer om detta på annan plats på vår webbplats).

Vi åtar oss gärna även uppdrag där vi utbildar kunden i att själv bygga de lösningar som behövs, det kan vara oerhört kostnadseffektivt i långa loppet förutom att det är väldigt roligt. Med oss som utvecklings och utbildningspartner kan ni komma väldigt långt om ni gör en del av arbetet på egen hand. (Läs mera under avdelningen utbildning på annan plats på vår webbplats).

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill göra, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Titta gärna även på våra tidigare projekt inom området så ser du några av de utmaningar vi fått och lyckats med.