Kämpar du fortfarande på med lösningar byggda i FileMaker 3-7? Eller har du en gammal webblösning byggd i Lasso 3-7 som du vill få lite snabbare och bättre? Eller tvingas du arbeta med en konkurrerande produkt från en mjukvarugigant som verkar vara speciellt designad för att hindra dig utföra ditt arbete, men som medföljde gratis med ett mjukvarupaket? Nu är det billigare än någonsin förut att se över och konvertera gamla lösningar. Vi vet hur!

En konvertering av gamla lösningar behöver numera inte kosta mycket alls, jämfört med förut, detta på grund av de nya funktioner som FileMaker Inc och Omnipilot har lagt in i sina respektive produkter.

Förutom att du får en bättre fungerande, rymligare och snabbare lösning när du konverterar din gamla lösning till FileMaker 8 eller Lasso 8, passar vi gärna på och lägger till några av våra smarta funktioner som eliminerar tidstjuvar och effektiviserar arbetet.Förutom detta vidareutvecklar vi gärna lösningen för att kunna dra nytta av nya funktioner i FileMaker 8 och Lasso 8, som tex möjligheten att skapa PDF-filer och antingen maila eller faxa dem med en knapptryckning.  

Så nu behöver du inte tveka längre inför att konvertera gamla FileMaker och Lasso-lösningar, det är nu dags att bygga om din FileMaker-lösning till något snyggare, snabbare, bättre och enklare.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill göra, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.