Att flytta data från en databas till en annan brukar därför inte vara så svårt. Att göra det på en regelbunden basis (tex från webbshop till affärssystem) kan också spara in tusentals kronor och hundratals arbetstimmar, genom att eliminiera dubbelregistrering. En sådan koppling är troligen billigare, enklare och säkrare att bygga än du tror. Vi vet hur!

Vi har arbetat med flera av de stora märkena inom databasvärlden har utvecklat sådana kopplingar med höga prestanda.

Tex samtalar en MySQL-databas i Stockholm med ett FileMaker-system i Malmö var 10 minut och utbyter då på några sekunder order, orderrader, kunder och åt andra hållet, aktuella lagersaldon för en webbshop för en datoråterförsäljare. När en ny order kommer in, skrivs den automatiskt ut på en skrivare i plockrummet.

Metoderna att sammankoppla system är ganska många och beror på många faktorer, men det mesta är faktiskt möjligt! Så berätta vad du har och vad du vill skall sitta ihop så hittar vi en lösning åt dig.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill göra, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.