Affisch Teater Magica PrinsessanInom de flesta kreativa verksamheter finns enkla regler att följa, så även inom layout. Våra kreativa konsulter med bakgrund inom den grafiska branschen har arbetat med de flesta typer av layout som tex annonser, broshyrer, affischer, visitkort, inbjudningar, dagspress, veckopress, kataloger, böcker, konst och specialtryck. Alla ställer de olika krav, har olika formspråk och olika produktionsmetoder.

Vi kan som i fallet med utveckling/utbildning kombinera våra tjänster med varandra vilket för er gör tjänsterna ännu mera prisvärda. Vi kan tex utbilda er i layout och lära er några förvånansvärt enkla principer för layout som garanterat lyfter era kommande trycksaker i kombination med att vi hjälper er att producera dem.

Inom detta område erbjuder vi därför följande:

* Layout av trycksaker
* Produktionsflöden inom grafisk produktion för tex layout av kataloger/böcker, text-insamling, bilddatabaser, bildhantering och liknande.
* Kontakter med tryckeri
* Utbildning i samband med detta

Kontakta oss idag för en diskussion om hur vi kan göra ert projekt till en framgång på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Affisch-Autism