Jag har två priser på mina timmar:

* Utveckling och utbildning kostar 950:- i timmen
* Allt annat kostar 850:- i timmen. 

Enkelt och bra!

Rabatter utgår för utvecklings och utbildningsprojekt

För projekt omfattande mer än 20 timmar utveckling eller utbildning eller utgår rabatter enligt nedanstående lista:

Rabatter och beloppsgränser för utveckling och utbildning
0-20 timmar - 0% i rabatt, dvs 950:-/timme
21-40 timmar - 10% rabatt (dvs 855:-/timme)
41-80 timmar - 15% rabatt (dvs 807:-/timme)
81-120 timmar - 20% rabatt (dvs 760:-/timme)

Rabatten beräknas på antalet timmar i stegen enligt ovan. Ett utvecklings- eller utbildningsprojekt på 100 timmar kommer att få priset 68.000:-.


Fasta priser
För en del tjänster så erbjuder vi fasta priser:

CMS-baserad webplats
En webbsida baserad på ett Opensource CMS, installerat och klart att fylla med information: 5.000:-. Du får ett arbetsblad att arbeta dig igenom där du plockar fram viss information och vissa filer (läs logotyp, texter, bilder, önskade avdelningar mm) och när du är klar så har vi lagt upp din webbplats, matat in basinformationen och du kan fortsätta att fylla på med information i ett enkelt webbgränssnitt.

Läs mera här: CMS-baserad webbsite.

Allmänna villkor

Arbete sker på löpande räkning om inget annat överenskommits.

För offerter använder vi villkor i offert i första hand, de villkor som finns på denna sida i andra hand, därefter villkor i standardavtalet ”IT-projekt 2008” utgivet av IT-Företagen. (Se deras webbplats för mera info: IT & Telekomföretagen inom Almega).

Fakturering

Jag utfärdar fakturor med 10 dagars kredittid.

Efter förfallodagen debiteras ränta enligt gällande referensränta + 10%", vilket  idag när jag skriver detta, som är den 4 mars 2011, 11,5%. Så om 1000:- är obetalt i sex månader så är räntan på det 1000*0,115/2 = 57:50 SEK. (Referensräntan hette tidigare diskonto och anges av Riksbanken, klicka här för aktuell referensränta )

Jag debiterar även påminnelseavgifter om 50:- per påminnelse. Jag skickar ungefär en per vecka i 3-4 veckor innan vi skickar det hela till inkasso. Då tillkommer ytterligare avgifter.

Jag skickar normalt fakturor via email med fakturan som bilaga i form av en PDF-fil. Om du har problem läsa dessa, eller filen inte går att öppna kontakta mig.

Om du vill ha faktureringen på något annat sätt måste du meddela mig detta före fakturering, annars gäller ovanstående.

Uppgifter

Vi har F-skattsedel och är förstås registerade för moms och arbetsgivaravgifter. I priserna ovan ingår alltså sociala avgifter, men inte moms.

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med ditt projekt så återkommer vi med en offert.

Vi förbehåller oss förstås rätten av tacka nej till kunder och till projekt.