Våra kursupplägg skapar vi i samarbete med dig och utgår från vad du redan vet och vad du vill uppnå. Våra tio år som utbildare och utvecklare ger oss omfattande kunskaper och erfarenheter och en aldrig sinande källa av lösningar på alla tänkbara problem.

Att sätta samman ett kursupplägg som passar dig gör vi gärna och vi garanterar att du lär dig mera på en skräddarsydd kurs ledd av oss.

Fördelarna med skräddarsydda kurser är att du får 100% egen tid med vår konsult, du har möjligheten att jobba med egna projekt och du får flexibilitet i både datum och tid. Detta är väldigt bra förutsättningar för uppnå en djupare förståelse och bli inspirerad.

Eftersom innehållet i kursen är helt anpassat till dig slipper du vänta på att kursledaren skall komma till ett avsnitt du inte redan kan eller repetera bitar du kan som ett rinnande vatten.

Det betyder även att normal klassrums-undervisning är långt mera tidskrävande. Vår erfarenhet av skräddarsydda utbildningar där man är en och en med kursledaren eller en mindre grupp om upp till tre personer, är att man kommer lika långt på två till tre dagar, som man gör på fyra dagar i klass-rummet. Du kommer alltså dubbelt så långt på en tvådagarskurs hos oss.

Då du dessutom kan jobba med egna projekt under kursen så är det ingen tid emellan att du kommer hem från kursen och omsätter dina nyvunna kunskaper i praktiken, projektet kan kanske redan vara klart när kursen är över.

Eftersom vi också erbjuder dig att köpa färdiga lösningar av oss som du kan integrera i dina projekt till förmånliga priser under vår ledning, så kan du på några dagars kurs ha utfört flera veckors arbete.

Alla dessa faktorer tillsammans talar för att skräddarsydda kurser borde kosta flera gånger mer, men de gör de inte. Du betalar samma låga timpris, (se vår prislista). Dock tillkommer våra förberedelser som du har fullständig kontroll över och om så önskas, våra färdiga lösningar.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill lära dig eller ha hjälp med, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.