Du kan få hjälp av oss på alla möjliga sätt som internet och moderna kommunikationsformer erbjuder. På platsen support, chat, telefonsupport, fjärrstyrning av dator, produktion av instruktionsfilm med mera.

Boka tid för besök
Antingen på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring, 0709-66 01 99.

Epost
Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ställ din fråga.

Chat
Det finns flera programvaror för chat eller instant messaging som det också heter. Om du kan våra "screennames" som det heter i dessa olika programvaror, så kan du skicka ett meddelande till oss direkt bara genom att dubbelklicka på vårt namn och sedan skriva några rader och avsluta med skicka. Ditt meddelande poppar upp på vår skärm om vi är online. 

* iChat/AIM (taz2003says) http://www.apple.com/macosx/features/ichat/

* ICQ (11835284) http://www.icq.com/

* MSN (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) http://messenger.msn.com/

* Skype (taz_2005) http://www.skype.com/


Fjärrstyrning
Dessa programvaror kan användas på flera sätt men de två bästa är att dela skärm eller fjärrstyra dator. Det första innebär att vår konsult kan se exakt vad du gör på din skärm. Det andra innebär att vår konsult styr din dator samtidigt som du, så musrörelser, tangentbordstryckningar överförs och utförs i din dator. I båda fallen kan man chatta via text eller samtala över samma förbindelse eller helt enkelt ha telefonkontakt, vad som nu är lättast. På så sätt är det oerhört enkelt att se vad man har problem med och visa hur man löser det.

* Apple Remote Desktop (82.182.185.19) http://www.apple.com/remotedesktop/

* Timbuktu Pro (82.182.185.19) http://www.netopia.com/software/products/tb2/

* Terminal Services (vår konsult kan ansluta till din Windows XP-utrustade dator) http://www.microsoft.com/ts/

Instruktionsfilmer
Vi kan även spela in vår skärm där vi utför ett eller flera moment och sedan ge dig en länk att ladda hem filmerna. Då ser du exakt vad vi gör och kan upprepa filmen så många gånger du vill.

Du behöver du bara Quicktime från Apple. http://www.apple.com/quicktime/player/ och en internetuppkoppling.