Även om ni idag har ett fungerande FileMaker-system eller Lasso-baserad webbplats, så finns det säkert mycket vårt team av erfarna pedagoger och pålästa utvecklare kan tillföra till det. Dels i form av smarta finesser och tidsbesparande funktioner och dels i form av att realisera de nya funktioner som finns i senaste versionerna av dessa programvaror. Vi vet hur man gör!

Till att börja med kanske ni inte är helt nöjda med den FileMaker eller Lasso-utvecklare ni har idag? Vi lär ut metoder i våra kurser för att underlätta för användaren och samma metoder använder vi oss av i de system vi bygger.

Ett exempel på ett dåligt användargränssnitt: Se på menyn till höger, denna gång amerikanska presidenter, men ofta ser vi tex alla artiklar i artikelregistret eller alla kunder i kundregistret och det kan ta upp till 60 sekunder att rulla genom hela listan. Naturligtvis bygger vi aldrig system på det viset för vi anser det vara pedagogiskt vansinne.

Ett exempel på ett bra gränssnitt:
Se på sökmenyn nedan, genom att klicka, skriva ett par tecken och trycka på Enter, så hittar man direkt det man söker efter.


I vår verktygslåda har vi en mängd sådana här funktioner och vi studerar gärna ert nuvarande system för att se vilka smarta funktioner vi kan lägga till det, för att spara era användare dyrbar arbetstid. Läs gärna vår artikel "Enkelt är bättre".

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill göra, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.