När du känner ett behov av att lära dig något skall du väl inte boka in dig på en kurs som går av stapeln om en månad? Ring oss i stället, vi sätter ihop en kurs anpassad till dig och bokar in dig för ett möte på direkten med någon av våra pedagogiska IT-experter!


Flexibilitet underlättar inlärningen så därför handlar vår utbildningsverksamhet om att vara så flexibla som möjligt. Du kan med förtroende anlita oss med full flexibilitet vad gäller kursens innehåll eller hur många pass den innehåller eller vilken tid den går, vad vi använder som kursmaterial och vilka övningar vi gör.

Kan du endast komma ifrån de närmaste tre lördagarna eller tre kvällar i veckan? Det fungerar för oss!

Behöver du blanda ämnen i kurser, tex lite FileMaker, lite MySQL och lite Lasso? Det ordnar våra pedagogiska konsulter lätt!

Vill du jobba med dina egna projekt under kursen? Sitter du och kämpar med ett projekt och har kört fast och behöver lära dig mera för att lösa problemen och komma vidare? Vi kommer till dig och visar, på ett pedagogiskt sätt, hur du löser problemen och sedan hur du lägger till det lilla extra som imponerar på dina kollegor och kunder! En sådan kombination av utveckling och utbildning kan ge ett oerhört lyft med en väldigt liten insats.

Behöver du lägga till stora funktioner till ditt eget system så kan du välja ur en enorm katalog av färdiga lösningar av oss och så hjälper vi dig på plats att bygga in dem i ditt system och lär dig hur de fungerar. Du kan få utveckling motsvarande hundratals arbetstimmar för en bråkdel av priset och samtidigt som du lär du dig saker du har nytta av så kan du få inspiration till egna smarta funktioner.

Samma timpris för alltihopa, (se vår prislista). Förberedelser kan behöva göras och tillkommer i så fall.

Kontakta oss idag för att starta en diskussion om vad ni vill lära dig eller ha hjälp med, så återkommer vi, utan kostnad. med ett svar på hur det kan göras. Skicka din fråga till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.