Webbsida-Branschgrupperna

Webbutveckling och webbpublicering har vi mer än 10 års erfarenhet av vilket borgar för kvalitet och mångfald inom de lösningar vi kan erbjuda. Har er webbplats tio-tals, hundratals eller tusentals artiklar så kan olika lösningar komma ifråga och dessa kategoriserar vi i tre områden: statisk, halvdynamisk och dynamisk webbpublicering.

Statisk webbpublicering är då webbplatsen består av textfiler som levereras direkt från hårddisk via webbserverprogramvaran till besökaren. Detta är absolut vanligast och passar webbplatser med få sidor.

Halvdynamisk publicering är när informationen som skall förekomma på webbplatsen lagras i någon form av databas och sedan skjuts ut, till statiska textfiler. Detta görs antingen regelbundet (om informationen ofta ändras), eller varje gång något ändras. Detta passar webbplatser med många sidor som är ganska lika (läs kataloger av olika slag) eller webbplatser där databas på webbserversidan inte är möjligt. (För webbplatsen www.branschgrupperna.se använde vi denna teknik för att producera ca 40 html-dokument, ett per branschgrupp).

Dynamisk publicering är när webbsidan genereras genom en databassökning varje gång den visas. Alltså får besökaren sekundfärska sidor och detta passar webbplatser med tusentals webbsidor eller där informationen ofta ändras (tex webbforum, ehandel mm).

Vi har lång erfarenhet av alla tre formerna och utvecklar gärna alla typer av lösningar åt er eller utbildar er i hur man åstadkommer de olika lösningarna.

Inom detta område erbjuder vi därför följande:

* Konsultation - vilken lösning passar er
* Utveckling av sådan lösning
* Utbildning i hur sådan lösning utvecklas

Kontakta oss idag för en diskussion om hur vi kan göra ert projekt till en framgång på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.